screenreader.back to home

Fiscaliteit

Over fiscaliteit is het belangrijk dat de verplichte aangiftes gebeuren volgens de regels van de kunst en daar zorgen wij voor.

Onze fiscale dienstverlening bestaat o.a. uit:

·        invullen aangifte personenbelasting

·        invullen aangifte vennootschapsbelasting

·        optimalisatie tussen privé en vennootschap

·        adviesverlening inzake btw, personenbelasting en vennootschapsbelasting

·        assistentie en/of vertegenwoordiging bij fiscale controles

·        opstellen van bezwaarschriften 

We werken proactief en verwittigen u op het juiste moment over de te vervullen fiscale formaliteiten. Op basis van de boekhouding en tussentijdse resultaten schatten we de te verwachten belastingen in en adviseren u over de mogelijkheden om fiscaal voordeel te genieten.

Wij streven naar een optimale fiscale aangifte en dit zowel voor de personenbelasting als voor de vennootschapsbelasting.

De fiscale wetgeving omtrent btw, vennootschapsbelasting en personenbelasting verandert voortdurend. Via continue bijscholingen houden wij onszelf up-to-date en kunnen wij u dus ook steeds op de hoogte houden van wijzigingen en de impact daarvan op uw activiteiten.

Fiscaliteit is meer dan de verplichtingen tot aangiften. Ze biedt ook opportuniteiten die tot mogelijke optimalisaties kunnen leiden. Dat is en blijft maatwerk. Voor heel specifieke noden doen wij een beroep op ons netwerk van specialisten. Zo kunnen wij u steeds een grondig en gefundeerd antwoord geven op al uw vragen.